En ny leopard sag

20% på alt hos Boozt // Ganni Leopard Love

//INSPIRATION// Jeg er vild med det når Boozt kører med 20% på hele sortimentet med koden WOW20, og det gør de altså til og med idag til midnat. Man skal købe for over 800kr, men stadigvæk, ret gode besparelser at hente. I forbindelse med gårsdagens indlæg synes jeg at jeg ville lave en leopard kollage til jer. For jeg elsker leopard print! Er for eksempel helt tosset med leopard jakken på billede nr. 1 – den ville være så genial til forår med jeans og sneakers. Kjolen jeg viste igår ligger også med 20%, måske nogle af jer blev inspirerede? 🙂

Solen skinner idag, så jeg tror vi vil gå en tur rundt om Bristol havn, det tager en god times tid. Og tror det vil være dejligt at fornemme foråret lidt. Senere idag udgiver jeg et indlæg hvor jeg fortæller om mit nye arbejde, det håber jeg I vil tage godt imod <3

 

ganni_leopard

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny leopard sag