Mod lysere tider og et lysere sind

Så glad og lettet ser man ud når man har sagt sit job op!

//LIFESTYLE// Synes disse billeder fanger min nuværende sindstilstand ret godt! De blev taget i Mexico, ikke på vores første katamaran tur hvor jeg var en bangebuks og ikke turde snorkle. Nej de blev taget på vores anden og helt identiske katamaran tur lige efter jeg havde snorklet en time i det turkisblå vand med J. Følelsen af lethed, af lykke, af sejr er præcis hvad disse billeder viser, og mon ikke I kan se det på mit ansigtsudtryk?

Præcis sådanne følelser har jeg haft siden fredag. For næsten tre uger siden sagde jeg mit job op! Da vi var i Mexico, meget apropos billederne, blev jeg af flere gange kontaktet af en headhunter. Gjorde intet ved det. Indtil starten af januar. Fem jobsamtaler senere var jobbet mit! Og jeg kunne ‘med glæde’ meddele mine chefer at jeg forlader dem. Det har været hårdt! Sindssygt hårdt! For elsker mit job, og har verdens bedste team og chefer! Men virkeligheden fortæller mig også at jobbet ikke er for mig, jeg er blevet presset for hårdt! Og det ved mine chefer godt!

Den første uge prøvede de inderligt på at overtale mig til at blive. En forfremmelse og lønforhøjelse var på bordet. Men min mavefornemmelse fortalte mig jeg skulle videre. De er meget kede af det! Og det var faktisk kun i fredags jeg fik grønt lys til at fortælle mit team jeg forlader dem. Om mindre end 14 dage!

Jeg er lettet og overordentlig lykkelig for mit valg! Jeg er spændt og glæder mig vildt til at starte det nye. I vil nok rigtig gerne vide hvad jeg skal lave og hvem jeg skal arbejde for? 😉 holder lige den information tilbage indtil jeg er ude af mit nuværende job. Men jeg kan give jer en ledetråd: det har enormt meget at gøre med disse billeder…. #cliffhanger

Hvis I er nysgerrige, kan I læse hvad mit nuværende job handler om her.

Og læse med hvorfor det har været for hårdt for mig her.

 

 

5377a172-0303-4808-9e73-d2c0e43c88cb

9b2115fb-5833-4967-aa67-a543ba8db5b8

8e37125e-ab25-4300-afc6-28005e06c338

10 kommentarer

 • Tina Lentz

  Fuck hvor er du bare FOR sej ❤️🙌🏻 !! Pisse godt gået søde og stort stort tillykke med det hele … ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   ❤️ hvor er du bare sød! Det er virkelig det bedste for mig 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det må være befriende – skønt!
  Og sikke lækre billeder 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   haha tusind tak! Kunne godt lige bruge saadan en ferie igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Sejt, både at turde følge sin mavefornemmelse og at blive headhuntet til et job! Stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er jeg bare glad på dine vegne over, at du har haft balls til at lytte til din krops faresignaler og bevæge dig videre til noget andet. Thumps up! 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak 🙂 Det skulle goeres, og det var frygteligt svaert at samle mod til! Og endnu svaerere at sige NEJ da de gav mig nogle virkelig gode tilbud. Men jeg har det rigtig godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ha Ha
  Jeg føler mig nærmest profetisk.
  Det er ikke længe siden, at jeg kommenterede om gode færdigheder og headhunting 😉
  Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mod lysere tider og et lysere sind