Varm i vintersolen og lidt om weekend planer

20% rabat på vinterens varmeste støvler

— Sponsoreret af New Zealand Boots —

//INSPIRATION// Det er fredag og solen skinner! Og jeg har brugt min morgen fastende på hospitalet til undersøgelse af min mave. Efter lidt lattergas til smerterne var jeg heldigvis på fin fod, haha. Og mon ikke alt er i skønneste orden? eller så skøn orden som den nu kan være med min sygdoms historik (andet indlæg!).

Ville lige tjekke ind og give service meddelelse om at I til og med søndag kl 23 får 20% rabat hos alt fra New Zealand Boots med rabatkoden ‘jose‘. Skal altså lige hilse at sige det er en god rabat, især hvis I liiige står og mangler støvlerne til skiferien 🙂 Eller et lækkert lammeskind til indretningen (Står øverst på Jason’s ønskeliste pt.)

Kan I have en dejlig fredag! Jeg har lidt arbejde, en tur på posthuset, en tur i Zara for at bytte denne jakke at overstå og så tror jeg jeg skal have en glas vin i aften. Det har været en hård uge! xx

 

c76a5bae-c121-4cbb-9355-a6e1f4fa8d31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varm i vintersolen og lidt om weekend planer