To hurtige fra mig

Winter Warmers

//INSPIRATION// Gud hvor har det været en trist og grå dag idag. Regnen har stået ned i stænger og har brugt hele dagen inden døre. Jeg savner så meget de friske, frosne solkinsdage man får om vinteren i Danmark. Sådanne dage findes bare ikke i England! Når vejret er sådan her, har jeg det med at iklæde mig det samme hele tiden, strik og jeans. Eller en varm Sweatshirt. Men sagen er, jeg rent faktisk mangler en masse nyt på den front! Så altimens jeg kiggede lidt på udsalget hos Boozt, kunne jeg jo lige så godt dele mine favoritter med jer <3 Måske I fryser ligeså meget som jeg gør 🙂

winter-warmers

//  1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To hurtige fra mig