Chasing Sun (and coffee)

To hurtige fra mig

//LIFESTYLE// Hej med jer.  Endnu engang har jeg oplevet en uge som bare er fløjet afsted. Sådan i en helt uvirkelig fart! Kan ikke helt forstå det endnu engang er lørdag. Den seneste uge er blevet brugt på nogle spændende ting (som jeg håber på jeg snart kan løfte sløret for hvis alt går vel) samt mellemøre betændelse. Lægen forsikrede mig endnu engang om jeg nok skal til at tage det mere roligt på arbejde, for det virker til min krop slet ikke kan klare al den stress jeg udsætter mig selv for! Så det er stof til eftertanke og jeg skal til at finde ud af hvad jeg kan gøre for mig selv!

På rigtig kort sigt kan jeg drikke mig en god kop kaffe, og det har jeg såmænd også gjort her til morgen 🙂 Vi skal til Bristol’s version af Surf & Ski om lidt for at aflevere vores ski så de kan få bindinger på. Det betyder skiferien i uge 10 er så meget nærmere! Og i aften skal vi i biffen og se Star Wars og spise popcorn! Det glæder jeg mig usandsynligt til! Se jeg kan godt slappe af og tage vare om mig selv når jeg ikke er på arbejde 😉

 

2164ec06-312d-484f-86fc-2fc7831fe526 f1015523-ce24-4ebb-a8c0-d26dbae2582a

2 kommentarer

 • Christina

  Synes det kunne være vildt spændende at høre mere om dit arbejde.
  Pas godt på dig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Kan sagtens lave et indlaeg, faar jeg lige skrevet til en gang i ugen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chasing Sun (and coffee)