Winter Warmers

Lidt om mit fuldtidsarbejde i England

//WORK// Hej med jer. Tænk engang, ville have tjekket ind mange gange i sidste uge, men grundet alverdens ting gik det bare ikke efter planen! Jeg endte blandt andet på skadestuen med stærke mavesmerter – har det heldigvis godt igen. Desuden havde jeg nogle vigtige planer (I får snart mere at høre) og så var min mor på besøg hele weekenden. Og så er den uge ligesom gået og nu sidder vi her mandag eftermiddag igen. Ny uge i vente…

I var et par stykker som spurgte om jeg ikke ville fortælle lidt mere om hvad det egentlig er jeg arbejder med i Bristol, og det vil jeg jo gerne. For bloggen er langt fra mit arbejde, det er bare en lille side hobby jeg har haft de seneste mange år. Jeg har aldrig haft i sinde at have bloggen som en fuldtids beskæftigelse, selvom det ville være så fedt nogle gange, bare selv at kunne bestemme hvornår man arbejder, haha.

Jeg flyttede til Bristol for 4,5 år siden og har faktisk siden arbejdet med markedsføring. På mit nuværende job er mit job titel Salesforce Administrator & Marketing Automation Consultant. Den første del af jobbet er relateret til en meget stort CRM (customer relationship management) system som hedder Salesforce. Jeg styrer hele dette system for mit kontor (cirka 150 mennesker). Jeg har opsat hele systemet og fået det til at virke og arbejde sammen med alle de processer vi har kørende i virksomheden; alt fra salg og marketing ind til kundeservice og økonomi afdelingen. Jobbet i sig selv er faktisk ret teknisk, ret nørdet og beskæftiger mig med en hulens masse data. Men jeg elsker det. Som i måske kan regne ud, så er det en meget vigtig rolle i firmaet, da alt former sig omkring Salesforce.

Min anden del af jobbet har enormt meget med digital markedsføring at gøre, hvor jeg overser alle vores aktiviter på de digitale platforme. En af de helt fantastiske ting (og som jeg virkelig brænder for) er hvordan man kan skabe automatiske customer journeys baseret på data og interaktion med kunderne. Det hele bliver skabt og opsat i ret avancerede IT systemer som så får det hele til at køre automatisk. På den måde kan man opnå personlig markedsføring på et helt andet niveau. Og det er fantastisk.

Det fede ved mit job er at de kompetencer jeg bliver ved med at få og opbygge kan tages med til hvilket som helst firma, over hele verden. Så jeg er ikke låst til en specifik industri eller et specifikt land. De IT systemer jeg styrer ligger også enormt tæt på andre systemer, så har man lært et at kende, har man en rigtig god ballast for at kunne gå ind og varetage lignende.

Håber det giver lidt mening? 🙂 Hvis ikke, så spørg endelig mere ind til det. Hvad laver I mon til dagligt?

 

6c186528-fbb6-4324-bcc5-f75e93e6722a

– Et meget typisk arbejds outfit: mørke jeans og sorte læder støvler. Tjek eventuelt dette indlæg jeg skrev om forskellen mellem engelsk work wear og dansk – 

6 kommentarer

 • Rikke

  Arbejder med HR, er nok det de fleste ville kalde en headhunter. Personligt har jeg det lidt anstrengt med lige den betegnelse, men ja jeg jagter folk, og render ofte efter mænd 😉 og det er helt lovligt, ha ha.
  Da det tit er indenfor IT branchen jeg arbejder så kender jeg også Salesforce. Så hatten af for dig, der er ikke mange kvinder på tekniksiden i den verden. Jeg tror godt du kunne finde et job i DK, hvis det skulle være 🙂
  Det er heller ikke mange it-folk der går med Chanel taske, jeg er nogen gange lykkelig, bare de har taget en skjorte, eller ren t-shirt på!
  Så er det sjovere med Bank, Forsikring eller lign konservative steder, de går med jakkesæt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Aha. Min far arbejde i mange aar i samme branche som dig. Saa kender udemaerket godt saadan en stilling 🙂 Jeg er nemlig enormt unik fordi jeg har saa meget fokus paa kommunikation og det at opbygge relationer mellem mennesker. Ofte i IT (uden at generalisere) har folk det med at lukke sig ind i sig selv. Og fordi jeg stadig er super involveret i marketing, giver det bare en virkelig unik sammensaetning af kvalifikationer som man ikke ret tit ser. Holder oeje med det danske marked, for vi skal 100% tilbage inden alt for laenge 🙂

   Haha jeg har det selv super stramt med jakkesaet, men tror det er fordi mange englaendere gaar enormt daarligt klaedt og har virkelig ikke gjort det godt for sig selv naar det kommer til ‘business wear’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tak for at dele historien om dit arbejde. Super spændende at høre om, også fordi man kan fornemme at det fylder det umiddelbart fylder mere end et almindeligt 8-16/9-17 job, hvilket jeg ikke selv havner i. Og så er det jo altid bare sjovt at høre, hvad folk går og laver ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen det var da saa lidt soede Christina 🙂 Kan fornemme der er efterspoergsel efter de her indlaeg, saa mon ikke der kommer flere indenfor den naermeste fremtid, for der sker jo ting og sager hele tiden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Nu er jeg lige nødt til at høre dig om englændernes forhold til pels, for jeg synes at jeg har oplevet, at der bliver rynket på næsen af ægte pels, fx jakker o.l., når jeg fx har været i London. De er mere til faux pels, ikke? Er det noget, der snakkes om og er fokus på, eller hvordan oplever du det? I DK er det jo nærmest forbundet med luksus at iklæde sig pels. Og hvad med læder? Tænker du må vide lidt om det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Godt spergsmaal! generelt er englaendere ikke glade for at bruge penge paa noget som er laekkert (generelt), derfor er Faux Furs en meget bedre og billigere loesning, isaer hvis det er fra Primark eller en af de billigere hjemmesider. Min erfarrign fra kvindelige kollegaer er kvantitet frem for kvalitet. Saa kan det let byttes ud med noget andet. Men Bristol er anderledes end London! Hvor du selvfoelgelig vil se flere laekre varer. Jeg vil mene det ogsaa er forbundet med luksus her at iklaede sig aegte pels, men det er ikke noget man horer meget til ift. om folk bakker op om det eller ej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Warmers