January Outfit

Chasing Sun (and coffee)

//FASHION// Godmorgen! Jeg har sovet længe, for har ondt i hovedet. Fik tre glas vin og en G&T igår aftes, og det var tre glas for meget. Så sidder med første morgenkaffe og der går nok ikke langt tid før næste skal indenbords. Går en dejlig weekend i møde med en tur til IKEA (elsker IKEA) og lidt spændende arbejde jeg skal have klaret inden i morgen aften. Vi havde snakket om at se Star Wars i aften, men tror måske vi udsætter til næste weekend. Nu vi var ude igår aftes. Vi prioriterer altså hvertfald to weekend aftener på sofaen <3

Outfittet er fra en af de første morgener på vores skønne hotel i Mexico. Tænk det er allerede over en måned siden vi kom hjem. Det er ikke til at forstå og  savnet til Mexico er enormt! Anyhow, jeg elsker dette outfit! Tæller seriøst bare dagene til at det er varmt nok til at kunne hoppe i dette outfit igen på en sløv lørdag i Bristol. Bukserne fra Ganni købte jeg på Trendsales lige inden vi tog afsted til Mexico som et del af et sæt. T-shirten kender I og i et galt øjeblik forleden var jeg faktisk ved at sætte den til salg på Trendsales. Kom heldigvis på andre tanker. For denne skal altså ikke nogen steder, kun forblive i skabet til den falder fra hinanden 🙂 Ha’ en dejlig lørdag piger! Xx

da58806f-25d3-4b2e-aee2-0faa6594abc7 9f81d0f4-986a-4c8c-a39b-5883f170196c 7f0dc581-215b-4bc6-ab50-d8313cae9ebf b63f0095-95c2-4ae4-942e-25c9bc0597ae

// T-shirt – Gucci / Trousers – Ganni / Clutch – Mulberry / Sandals – Pull & Bear //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

January Outfit