Saturday

Six Faux Furs for this Season

//INSPIRATION// Hej med jer. Ej hvor var det skønt at blive belønnet med lidt ekstra søvn her til morgen. Har haft verdens sløveste søndag morgen, men skal love for det virkelig er tiltrængt! Havde nemlig tre weekender i træk i starten af oktober hvor der bare var fuld knald på! Tror stadig min krop prøver at indhente søvn derfra… tænkte at det var passende at dele 6 af denne sæsons fineste faux furs med jer, for skal love for det er trend som ikke er til at komme uden om! Har allerede anskaffet mig tre af slagsen! Der er lidt for en hver smag, for forstår fuldt ud nogen er til de mere neddæmpede som nr 1-3, mens andre (ahem!) er mere til de vilde og langhårede af slagsen 😉 Husker I at følge mig ovre på Instagram? @stylebyjosephine <3

 

fauxfurs

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday