20% everything - 33 favorites from Danish brands

Preparing for the flight to Mexico

//INSPIRATION// På tirsdag er der en måned til vi skal på bryllupsrejse til Mexico – hallo, hvor blev tiden af? Det føles seriøst som igår vi blev gift, og nu er bryllupsrejsen lige om hjørnet. Er I mon nogle derude som også kommer til at få lidt ekstra sommer inden jul? Vi rejser aldrig til varme steder ud over i sommer perioden, og derfor glæder jeg mig altså ekstra til at få ferie – ved min krop har vanvittig godt af et skud D-vitaminer til de mørke måneder!.. Har samlet nogle ting som jeg uden tvivl skal have med til flyrejsen (mange af tingene fås idag med 20% rabat hos Boozt med koden ALL20):

Solbriller: Jeg er en af de irriterende typer som skal have solbriller på når jeg kigger ud af vinduet på flyet – mine sarte blå øjne kan nemlig slet ikke klare det stærke lys. Og har på fornemmelsen indflyvningen ved Cancun bliver ekstra smuk, så skal sidde klistret til vinduet (hvis vi får vindues plads).

Bikini: Hvis nu (7-9-13 det er aldrig sket) at bagagen skulle dukke op nogle dage senere, så er der altså ikke noget værre end hvis ens yndlings bikini ligger i kufferten der er strandet. Så en bikini skal med i håndbagagen.

Let sommertøj: når man bliver ud i slutningen af november tænker jeg det ville være ret koldt at smutte i lufthavnen i sommertøj. I stedet påtænker jeg at have lidt let tøj med i håndbagagen så jeg hurtigt kan skifte inden vi lander.

Solcreme: Ligesom med bikinien, så er det et must at have solcremen tæt på sig i håndbagagen, bare hvis kufferten skulle strande. Husk at det skal være under 100ml. Har fornyeligt stiftet bekendtskab med Rudolph Care og skal lige hilse at sige nogle af deres produkter er skrevet på ønskelisten!

Maske: Vi rejser aldrig uden en sove maske. Det er rart til flyveturen og mindst lige så rart at have til hotel værelset som helt sikkert ikke kan mørklægges helt.

Headphones: Et must til flyets entertainment. Kan nemlig slet ikke finde ud af de dårlige høretelefoner som flyselskaber normalt udleverer gratis.

Stor taske: Ingen flyrejse uden en stor taske til alle småtingene til flyveturen. Den skal også gerne kunne indeholde blade, slik og en vandflaske. I øvrigt synes jeg det er rarest med en som meget let kan åbnes så man hurtigt kan få fat på pas og boarding pas.

 

ready-for-mexico

// Sunnies – Here / T-shirt – Here / Bikini – Here / Suncream – Here / Sunstick – Here / Headphones – Here / Eyemask – Here / Bag – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% everything - 33 favorites from Danish brands