Six Faux Furs for this Season

Five Danish Instagrammers to Follow

//INSPIRATION// Det gik op for mig forleden at jeg aldrig herinde har delt ud af hvem jeg egentlig elsker at følge på Instagram. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg at meget trofast bruger af Instragram og finder ufattelig meget inspiration på mediet! Så tænkte, at det altid er godt at sprede lidt link love og give jer et indblik i hvert jeg finder aller mest inspirerende. Mon I kan se en rød tråd? Eller om I kan se at inspirationen smitter af på min blog og Instagram? 🙂

@acieagurk

acieagurk

Jeg har fulgt med på Acie’s aka Christine’s blog i hvad der føles som evigheder, nok 6-7 år. Og læser stadig med! Acie har en fantastisk fornemmelse for at se alt til at se skide godt ud. Der er bare en råd tråd som virker vanvittig inspirerende. Derudover føler jeg på mange måder jeg kan relatere til hende pga. der også er en karriere – og bloggen ikke er eneste levevej. Acie blev gift lidt efter vi blev forlovede, også i italien, så I kan fornemme jeg sugede en masse inspiration til mig i den tid 🙂 Nu har hun og hendes skjorte (mand) lige købt hus og de er blevet forældre til sødeste lille babygirl. Acie er desuden aldrig bleg for at dele de lækreste(!) kagebilleder, til stor misundelse for mig herovre på den anden side af Europa! Acie har også en vanvittig fin stil hvor alle kan være med – meget lig min egen stil synes jeg.

 

@christinadueholm

instagram.com/christinadueholm

Christina har det smukkeste univers, både på Instagram og på hendes blog som jeg også har fulgt de sidste 6 år. Boligmæssigt finder jeg enormt meget inspiration hos Christina, alt er så feminint og lyserødt – jeg elsker det! I juni kom Christina og hendes mand (Christoffer) lille babygirl til verden og det er så hyggeligt at følge med i deres lille babyboble. Det er desuden værd at notere at Christina startede ud som modeblogger og har simpelthen den lækreste stil.

@rockpaperdresses

screen-shot-2017-10-29-at-12-54-53

Cathrine er simpelthen den sjoveste at følge på instragram! Hun er super aktiv og aldrig bange for at dele de lækreste morgenmads billeder fra diverse steder i Kbh og de sjoveste Insta stories. Jeg har fulgt Cathrine’s blog i nok 5 år, siden den gang hun endnu ikke var blevet mega stor og totalt rocker sej! Cathrine har den lækreste sko-samling og hendes indretnings stil er spot on! Tøjmæssigt ligger hun lidt længere fra mig, og nogle gang synes jeg det er for sprælsk (sorry Cat), andre gange spot on! Men altid en fryd at følge med og finde lækker inspiration! Desuden kan jeg varmt anbefale at gå tilbage og kigge Cathrine’s bryllups billeder – de er for vilde!

@mie_juel

screen-shot-2017-10-29-at-12-59-53

Mie Juel er Style Director hos modemagasinet Elle og hende har jeg fulgt på Instagram i nok 3 år. Jeg vil sige at jeg for 3 år siden kunne relatere vanvittig meget til hendes stil og fandt så meget inspiration hos hende stilmæssigt. Mie er nu stilmæssigt rykket lidt fra hvor jeg er synes jeg, ikke desto mindre er det stadig lige så fedt at følge med hos hende. Med Mie’s arbejde kommer hun på de lækreste rejser og med til alle modeugerne, så for alle modeinteresserede er hun værd at følge.

@sofie_andresen

screen-shot-2017-10-29-at-13-04-12

Sofie har jeg fulgt i et par år. Hun plejede at være super aktiv i mit kommentar felt og det var sådan jeg fik øjnene op for hendes vanvittig fine profil! For to år siden mindes jeg det primært var interiør og smukke blomster som fulgte hendes univers. Siden da er hun blevet mester bager og producerer virkelig de lækreste kager! Jeg finder så meget inspiration hos hende, især om søndagen hvor min KitchenAid tit bliver hevet frem pga. hende 🙂 Hvis I elsker at bage og se de smukkeste kager, så tag og kig forbi hendes profil! Desuden bor hun super lækkert og har virkelig sans for indretning.

 

 

Lad mig høre fra jer, hvem skal jeg følge på insta? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Six Faux Furs for this Season