Colder days

Comfy travel wear

//FASHION// Det er med suk og trætte øjne jeg tjekker ind fra CPH AirPort. Vi kørte hjemmefra igår aftes og havde en lang køretur mod Gatwick hvor vi tjekkede ind på et lidt for billigt hotel lidt for sent. Fik ikke sovet meget. Stod lidt for tidligt op i morges og spist lidt for dyr morgenmad i lufthavnen. På nuværende tidspunkt skulle vi for længst have været landet i aalborg, men vores fly er forsinket og forsinket. Og jeg er træt!

 

Men set på det lyse side, så skal der være bryllup i morgen og vi glæder os! Og så har jeg fået verdens lækreste strik (sponsored) fra Notes du Nord som har været helt fantastisk og indtil videre har taget mig igennem en ret så lang og træls rejsedag. Lækre og bløde materialer betyder så meget på sådanne dage <3 Kryds fingre for vi snart letter!

img_4100 img_4101 img_4102 img_4103 img_4104 img_4105 img_4106

// Knit – Notes du Nord / Jeans – Topshop / Vans – Gucci / Bag – Gucci //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colder days