Leopard Love

Green Gucci

//FASHION// Vi har fået det skønneste sen-sommer vejr her i Bristol. Det startede vel lørdag og varede hele weekenden ind i den nye uge, vi snakker 27 grader – det var så skønt! Så hoppede i bare ben igen, for nok første gang siden Italien – den kan ses, ahem! Denne uge er gået så vanvittig stærkt! Kan ikke helt forstå det er fredag i morgen og vi skriver 1. September i kalenderen. Hvor blev 2017 af?

Har haft en dejlig hjemme arbejdsdag idag, havde nemlig noget der skulle laves som krævede fuld koncentration, uden forstyrrelser fra alle kollegaerne, så det har bare været skønt at sidde i ro og mag og arbejde. Arbejder I også bedst hjemmefra?

Ikke så meget nyt herfra, har bestilt et par rejser som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om. Ellers siddder jeg og prøver at finde inspiration til outfit til et oktober bryllup – skal vist have luret lidt på diverse webshops i weekenden, I må sige til hvis I har set noget fint derude? 🙂 Jeg vil nyde at J lige er kommet hjem og vi ikke har andre planer i aften end at lave hjemmelavede pizzaer 🙂 Og måske pakke lidt flere postpakker til i morgen hvis I køber mere fra min Instagram konto @sbj_shop (hint hint). Xx

 

img_3142 img_3143 img_3144

Affiliate Links: // T-Shirt – Gucci / Skirt – Zara / Bag – Núnoo / Sandals – Pull & Bear / Sunnies – Gucci //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard Love