The best (and the rest) of the Ganni Sale

From Miss to Mrs – Before and During The Ceremony

//WEDDING// Det var vist ved at være på tide med bryllupsindlæg.. Jeg gætter på I er mange som har læst med i forberedelserne over de seneste 9 mdr. Jeg har gået og grublet over hvordan jeg på bedste vis kunne dele det italienske bryllup med jer, uden det blev for meget og uden jeg deler ud af alt – nogle ting skulle gerne forblive private 🙂 Jeg har valgt at dele det op i flere dele, for det ville være for meget på en gang. Først får i lidt historier og billeder, senere tænker jeg at skrive deciderede indlæg med anbefalinger til hvordan man arrangerer bryllup i udlandet og hvilke gode råd jeg kan give til folk som bliver gift fra forskellige nationaliteter.

Vågnede søndag morgen d. 9. juli til lyden af silende regn! Først troede vi det var sprinklerne fra haven, men da terrasse døren blev åbnet så vi bjerget omklamret af mørke skyer og regn som stod ned i stænger. Aldrig har jeg set sådan et syn i Italien om sommeren og i nogle minutter nåede humøret at nå bunden og jeg fik lidt stress på. Nuvel, intet skulle ødelægge den store dag og vi (min søster og hendes kæreste) mødtes med resten af den danske delegation som aftalt til morgenmad kl. 8.

Herefter gik turen 10 minutters gang op ad bjerget til landsbyen hvor min mors lejlighed ligger. Hun bød på forfriskninger, hvorefter vi gik på en lille hike op til ‘væggen’ ved floden hvor vi alle badede og hyggede os (se gruppe billede på Instagram @stylebyjosephin). Det var seriøst den bedste morgen jeg kunne ønske mig på min bryllupsdag: totalt afslappet og omgivet af mine aller kæreste (næsten da)!

Kl. 11 gik vi tilbage til hotellet for at gøre os klar. Pigerne, inklusiv mor og søster ankom til mit værelse ved 12 tiden hvor vi drak lidt bobler og satte hår på hinanden. Min bedstemor kom også forbi med den fineste lille dagbog som hun havde fundet i gemmerne, skrevet i mine første år – det fik mig til at stortude! Og så kom Jason forbi med buketten som han overrakte til min mor som så gav den videre til mig. Smukkeste buket med blomster som Jason havde valgt og bundet af min bonus tante.

Ved 2 tiden smed jeg pigerne, pånær lillesøster, ud da jeg liiiige skulle have tid til mig selv til at komme i kjolen og skrive min tale inden min far ankom. Talen blev ikke skrevet, men pyt skidt, den blev improviseret. Far ankom og ligeså gjorde regnen. Bare stille og roligt, men det regnede. Så vi stod i læ ude på terrassen altimens vi kiggede på gæsterne nede i haven og snakkede gamle dage og Led Zeppelin. Først blev ceremonien udsat i 10 minutter, så igen i 10 minutter, så gik lillesøster ned for at se hvor slemt det stod til med regnen. Efter endnu 20 minutter ringede telefonen – ‘Josephine, it’s your time!’.. Stolte og spændte gik vi afsted mod ceremonien..

I den øverste del af haven blev vi bedt om at stille an til ankomst, vi var stadig godt gemt af vejen blandt buske og små træer, så ingen i den nedre have kunne se os. Og så begyndte ‘Stairway to Heaven’ med Led Zeppelin at spille og vi gik langsomt mod ceremonien. Det hele var så smukt og romantisk. Præcis som jeg nåede op til Jason, begyndte solen at skinne gennem skyerne – helt perfekt! Jason’s bror stod for ceremonien og gjorde det til U.G. Og så spillede ‘All you need is love’ og alt gik op i en højere enhed – bare helt og særdeles perfekt!

To be continued…

img_2356 img_2355 img_2354 img_2357 img_2358 img_2352 img_2350 img_2359 img_2360 img_2351 img_2362

img_2363img_2361

1 kommentar

  • Sikke smukke billeder søde – hvor er du flot i din kjole – den er bare spot-on! <3 🙂 Og perfekt med solen, som alligevel kiggede frem

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The best (and the rest) of the Ganni Sale