Pink in Aarhus

Surprise!? – Not quite the real deal yet

img_0675

img_0648 img_0649 de870aaf-c274-49c8-9efd-f6e7b8f78b3a

//WEDDING// Da vi rejste til Danmark i mandags var det med lidt ekstra sommerfugle i maven, for ikke nok med at lege turister i København og skulle til bryllup igår, så var der også en ekstra lille ting klemt ind i programmet. I som følger på Instagram fik jer nok en lille overraskelse fredag, og skylder også jer herinde en lille deling! Lad mig først og fremmest sige, vores bryllup er stadig i Italien i starten af juli, MEN i Italien er det ikke helt liiiiige til at blive gift officielt (som i læs umuligt!). Derfor var vi ret tidligt i planlægningsprocessen klar over at det officielle element af brylluppet skulle klares enten i England eller i Danmark. Grundet nogle praktiske årsager valgte vi at gøre det i Aalborg, på rådhuset, nu vi alligevel skulle hjem til stort bryllup i familien. Vi ville fra start gøre det meget klart at vielsen på rådhuset kun var af formelle årsager, d. 16/6 bliver ikke dagen som vi fremover kommer til at fejre som vores bryllupsdag, men ikke desto mindre er det en dag som vi aldrig nogensinde vil glemme! Den borgerlige vielse var smuk og hurtigt overstået, vi blev begge meget rørte og var omgivet af vores aller nærmeste med efterfølgende lille reception <3 Det bedste ved det hele er at vi nu har taget hul på et fantastisk eventyr og vi om præcis tre uger endnu engang får lov at sige ja til hinanden til vores drømme bryllup i Italien! Håber I glæder jer til at følge med, vi kan hvertfald slet ikke vente! Xx

 

 

3 kommentarer

 • Rikke

  TILLYKKE

  Du er en meget smuk brud, og hubben er heller ikke værst 😉 Ham har du været heldig med.
  Og vejrguderne er tydeligvis på din side, håber det fortsætter, og I får perfekte rammer til næste afsnit af eventyret <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, I ser bare så glade og fine ud – håber Italien eventyret bliver alt I drømmer om (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke og hvor er i smukke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink in Aarhus