Learning to write calligraphy for the wedding

So close to that hen party

//WEDDING// I var ret vilde med mit forrige inspirations indlæg til polterabend og hvordan jeg er ved at planlægge min egen 🙂 så tænkte jeg lige ville give en lille Update 🙂 festen er på lørdag og har købt virkelig mange fine dekorationer ind. Alt i rosegold og sarte lyserøde farver. Jeg har arrangeret lækre små goodie bags til alle gæsterne og tænker at servere Bellinis i lind strøm. Desuden regner jeg med at lave en ‘Pimp your Prosecco’ bar så folk selv kan bestemme hvordan og hvorledes de vil have prodeccoen. Har arrangeret små lege til at holde os underholdt, tror det bliver så fint! Serverer bare lidt snacks, houmus, oliven osv. Da vi kl 20 smutter ned på vores lokale restaurant og spiser. Hvad resten af aftenen kommer til at byde på, det må tiden vise. Jeg regner stærkt med at skulle have min nye røde kjole på, endnu ikke helt sikker på hvilke sko, men det skal jeg nok finde ud af snarest 🙂

 

hen-party-inspiration

4 kommentarer

 • Rikke

  Er det normalt i UK at bruden planlægger sin egen polter?
  Dem jeg har været med til her i DK, har mest af alt handlet om at bruden ikke vidste noget, Og så har det været brudepigerne der har organiseret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   1. Jeg har ingen brudepiger
   2. Jeg ville som saadan ikke have en polter, saa har bare arrangere en fest
   3. Laes dette indlaeg 🙂 https://stylebyjosephine.dk/2017/05/planning-my-hen-party/

   men nej, for at besvare din spoergsmall ordentligt, saa tror jeg ebstem ikke det er normalt man selv arrangere. Det er dog normalt at bruden/gommen ved hvilken dato der er ale om da folk ofte rejser udenlands i nogle dage. MEN kan garantere dig jeg helts ikek foelger normen og vores bryllup ogsaa bliver langt mere utraditionelt end de fleste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg synes at det er super fedt, at du arrangerer din egen polter. Når du nu ikke bryder dig om den ‘typiske’ polter men gerne vil ses med dine veninder og fejres lidt alligevel. Sejt!
  Jeg håber at din aften blev præcis som du ønskede

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha du ved præcis hvordan jeg har det 🙂 hader at gøre ting bare fordi det er tradition. Don’t get me wrong, elsker traditioner, men ikke alle 🙂 vi havde en fantastisk aften tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Learning to write calligraphy for the wedding