How many dresses should one pack for 2 weeks in Italy?

Since Last Time

//FASHION// Det har været en vanvittig uge! Sådan helt skør på arbejde! Det er Som om at ens chefer finder ud af hele verden lige skal reddes inden 17 dages ferie og man er den eneste der kan gøre det, haha! Af den grund og plus en ordentlig omgang pakning, har jeg simpelthen ikke fået checket ind i denne uge. Vi sidder pt i bilen på vej mod eurotunnellen Hvor vi skal på et tog over til Frankring. Overnatter nær Dijon i nat, efter 10 timers kørsel. Og så har vi en 6,5 timers tur i morgen videre mod Italien. Bilen er pakke til renden skal jeg hilse at sige! Og tjek lige hvad for en t-shirt som nåede at komme lige inden afgang, ventede ‘kun’ i 7 uger 🙂 Vi snakkes fra Italien <3

img_1127 img_1140

1 kommentar

  • Tina KH

    Nyd at I kan samle skønne oplevelser:-)
    Meget flot Tshirt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How many dresses should one pack for 2 weeks in Italy?