Summer Wedding Outfit

Birthday Breakfast

//LIFESTYLE// Idag er det min fødselsdag, hele 29 år! Elsker fødselsdage, alt er bare lidt ekstra hyggeligt! I år er første gang nogensinde jeg arbejder på min fødselsdag, så stod ekstra tidligt op og lavede pandekager med friske jordbær og sirup, mango smoothie og latte. En dejlig dejlig morgen. Fik et par dejlige fødselsdagsgaver og smuttede på arbejde med J i hånden. Tænk at vi for en uge siden blev viet på rådhuset i Aalborg og om en uge kører på de franske motorveje på vej mod Italien. Så meget der kan ske, på så kort tid 🙂 Har fri her om lidt og så smutter vi hjem, laver en G&T og ellers skal vi bare ud at finde en restaurant. Ikke helt sikker på hvor vi går hen, men det finder vi ud af 🙂 xx

 

c3e298a4-06ed-4274-a101-50e69d18884c

img_0975

78e21a46-4028-47d8-b758-96f7620247c1

1 kommentar

  • Tina KH

    Et meget stort tillykke og højt hurra med din fødselsdag:-)
    Dejlige billeder med god hyggelig stemning.
    God sommer:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Wedding Outfit