Pink Pink Pink

Planning my Hen Party

//WEDDING// Okay lidt af en overskrift tænker I måske nok? Planlægger sin egen polterabend? Forklaring følger! Jer der kender mig godt og som måske læser med ved to ting om mig: 1. Jeg kan bedst lide selv at planlægge og arrangere alt, er ikke meget for ikke at vide hvad der foregår. 2. Jeg kan næsten ikke forestille noget værre end en kliché polterabend med pink bannere med titler (‘Bride to Be’, ‘Mother of the Bride’ etc etc.) og tissemænd på sugerør (har boet i England for langt tid og set for meget!). Så var hurtig til at melde ud da bryllups datoen var sat at jeg absolut ikke skulle have nogen form for polterabend. Jason synes det var lidt trist og det synes jeg på sin vis også, så jeg tog hånd om sagen og inviterede alle mine nærmeste veninder i Bristol til en festlig aften. Jeg skrev specifikt i invitationen at ‘let’s not call it a hen do’.. Så sådan bliver det. Lørdag d. 10 juni kommer veninder jeg har lært at kende over de sidste 3,5 år og fester med mig. Allesammen veninder som ikke kommer til Italien, så bliver faktisk rigtig fint! Og glæder mig helt vildt! Har købt diverse pynt fra eBay denne uge og er virkelig gået i party-mood – meget mere end omkring selve brylluppet… Mon ikke det kommer? 🙂 I kan måske godt gætte temaet? Intet kitch eller kliché, bare pænt og nydeligt! Vi skal mødes i vores lejlighed kl. 18 til velkomstdrinks. Tror jeg laver små party bags… Derefter går vi ud og spiser kl. 20 og ser hvad resten af aftenen byder på! Glæder mig helt vildt 🙂 xx

hen-party

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Pink Pink