Dreaming of Palm Springs

Gucci-mania – Gucci Ace

//FASHION// Det er ikke til at gå forbi nogens næse at Gucci jo er sindssygt populært for tiden, og med god grund! Synes virkelig de formår at lave de fineste styles til nogenlunde (ahem!) overkommelige priser. Min lille Gucci samling vokser en smule hvert år, kan ikke dy mig. I lørdags var jeg et smut forbi Selfridge’s og spottede disse Ace trainers i Gucci. Sagen er at jeg lige siden jeg købte min Dionysus taske har ville have disse trainers, med ananas og mariehøne, ikke nogen af de andre. Men har aldrig kunne finde dem i deres butikker og har derfor holdt igen. I lørdags var heldet så med mig og kunne ikke modstå fristelsen 🙂 Hvis I overvejer at købe dem, vil jeg anbefale at gå en hel størrelse ned da de er ret store i det. Har mine på for første gang idag og er vild med dem 🙂 Speaking of Gucci, så har jeg lige sat mit smukke Gucci cover til salg (så trist), men skal have opgraderet min iPhone til en 7’er og coveret passer til en 6’er. I kan se annoncen enten på Trendsales her eller på min salgsshop på Instagram @sbj_shop. xx

 

img_5115

 

// Trainers – Gucci //

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreaming of Palm Springs