The perfect everyday dress

Birthday Wishes 2017

//WISHES// Med lige over en måned til min foedselsdag er J ihærdigt begyndt at spørge efter ønsker, og det er altså virkelig svært i år synes jeg. Sagen er at jeg intet mangler, absolut intet! Og hvis der er noget jeg synes er fint, har jeg en tendens til at købe det i stedet. Lidt dumt så tæt på ens fødselsdag. Har dog fået samlet lidt ønsker: Et par træningssko ville være mega nice, da mine nuværende er ved at være godt slidte. Jeg vil rigtig gerne have et par klassiske RayBans som jeg kan bruge til brylluppet. Badedragten fra Ganni er nok øverst på listen, det informerede jeg vidst familien om for en måneds tid siden 😉 Kimonoen fra Ganni ville være så fin at have med til Italien til sommer, men den er vidst udsolgt alle steder? Og så kunne jeg godt tænke mig en god rejseguide til Tulum og nogle af de Carribiske øer som vi gerne vil besøge på vores bryllupsrejse..

birthday-wishes

Affiliate Links: // Travelguide for Tulum / Kimono – Ganni / Beach Towel – Lovestories / Sunnies – RayBan / Trainers – Nike / Swimwear – Ganni //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect everyday dress