That Green Ganni Dress

Space Shake

//FASHION// Kan ikke helt forstå hvor lækkert her var i Bristol igår: Solen skinnede hele dagen og varmede så dejligt i kinderne. Det sker så sjældent at vi får det gode vejr i weekenderne, så vi udnyttede det virkelig. først var vi en tur i fitness, hjem hurtigt i bad og så ude at spise mexikansk frokost. Derefter gik turen til smykke forretningen hvor vi i månedsvis har kigget på de helt rigtige vielsesringe. De blev bestilt og købt og nu har vi dem om 6-8 uger. Derefter drak vi kaffe og spiste kage på et lækkert bageri (meget skandinavisk i stil) og dagen blev afsluttet med mexikansk mad hos J’s forældre. Sådan en helt igennem god lørdag! Jeg har nydt min søndag morgen med dansk tv i et par timer og nu er solen igen begyndt at titte frem bag skyerne, saa tænker jeg skal være ude det meste af dagen 🙂 Tak i øvrigt, fordi I gider læse med på bloggen! Jeg kan se læsertallet er begyndt at snige sig opad, det er så fedt og det giver mig så meget mere blod på tanden til at fortsætte 🙂 Sig endelig til hvis der er nogle specielle emner I gerne vil have mere fokus på! Xx

TRANSLATION: can’t quite believe how amazing the weather was yesterday here in Bristol. We really took advantage of it by starting out door as much as we could. We bought our wedding rings yesterday and we’re beyond excited about it. It’s all coming together now. I can see the sun peaking out through the clouds now, so I reckon I’ll be spending most of the day outside again. Enjoy your Sunday! Xx

842ceabe-e33d-44c1-b471-084dfbea88bf daac0661-ca12-41f0-9cb1-fcb1f4cd6894 610463fe-337c-4608-bcad-adec2bf37bc7

// Skirt – H&M / T-shirt – Ganni / Trainers – Converse / Sunnies – RayBan / Earrings – Stella & Dot / Bag – Mulberry //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That Green Ganni Dress