Little Wedding Details

Just the two of us

//LIFESTYLE// Jeg tror aldrig jeg har figuret på et outfit billede med J 🙂 Men ville så gerne vise min yndlings kjole fra Ganni in action, og havde kun disse billeder.. så nu får I også lige det med. Det er nok ikke sidste gang i ser billeder fra disse omgivelser omkring den fine swimmingpool 😉 vi er på vej til london, i vores nye bil og jeg kører hele vejen – glæder mig så meget til en dejlig dag bare i hinandens selskab. Xx

img_4796 eccc7a3d-fd95-4c15-b263-78907cbce233

// Dress – Ganni / Bag – Mulberry / Sunnies – Ralph Lauren / Sandals – Pull&Bear //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Wedding Details