Rainbow Candy Colours

An Easter Treat for You Guys

//INSPIRATION// Glædelig påske folks! Håber I nyder den i fulde drag? Ville ønske jeg kunne være hjemme i Danmark i disse dage; tilbringe tid med familien og spise god mad. Der er slet ikke samme påske traditioner her i England, ikke så meget hygge 😉 Har dog haft en fantastisk dag ikke desto mindre, for vi er blevet bilejere. Vi har købt vores aller første bil nogensinde og vi er svært begejstrede 🙂 Mon ikke jeg laver et lille indlæg på et tidspunkt? Der er tale om en næsten ny BMW 118d i sort, den er bare så fin.. Så et lækkert påske æg til os idag. Og har også en lille påskekode til jer. I får nemlig 15% på alt fra Daniel Wellington med koden STYLEBYJOSEPHINE, jeg er så glad for mit nye rosegold ur fra deres nyeste kollektion 🙂 Skal nok vise det in action snarest. Tror jeg vil smutte i køkkenet og bage en kage, er ved at gå til over alle butikker er lukket idag, det havde vi slet ikke planlagt efter.. xx

TRANSLATION: Hope you’re all enjoying this Easter Sunday? We’d forgotten all shops are closed, and we had planned a big food shopping trip today, so we’re a bit buggered. Oh well, we ended up shopping a new car instead 😉 Super super excited about our very first car, cannot wait to drive to Italy in it this summer. Quite a nice Easter Egg, Eh? And have a little Easter treat for you guys too; you get 15% everything from Daniel Wellington with the code STYLEBYJOSEPHINE, just enter it at checkout. Think I’ll try and bake a cake with what’s left in the baking cupboard.. wish me luck. xx

 

daniel wellington daniel wellington

Adlink: // Watch – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rainbow Candy Colours