New Spring Jacket

A Proper Birthday Party

//FOOD// En af de ting jeg virkelig savner hjemmefra Danmark er lækre kager fra gode bagere. Det findes bare slet ikke herovre i samme grad. Heldigvis er jeg super glad for at bage og har en stor samling af lækre bagværks kogebøger. Så over weekenden skulle der være fødselsdags fejring og taenkte det var en oplagt mulighed for at bage nogle lækre fødselsdagskager. Og det gjorde jeg så, et styk chokolade lagkage med daim og jordbær, en brunsviger og en omgang kanel boller. Det hele faldt heldivis i god jord hos alle og pt. er fryseren og køleskabet fyldt op med lækkerier da vi langt fra kunne spise det hele 🙂

dsc_0892

dsc_0891

dsc_0896

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Spring Jacket