Sometimes we need (wedding) flowers

Such a feel-good Saturday

//FASHION// Er vågnet op til en smuk lørdag morgen hvor solen stråler frem fra en skyfri himmel! Hvor er det skønt! Har en dejlig dag foran mig: har marengs i ovnen til dessert i aften; skal hente en buket blomster som J har bestilt, da det er mors dag her i England idag; skal en tur i fitness får det har jeg ikke været siden i mandags pga mega travl uge; og så skal jeg have mig noget sol, gerne det naturlige udenfor, men tror faktisk også jeg skal en tur i solarie!! Ved denne kommentar deler vandene,  men sagen er at jeg lider af frygtelig eksem og min hud er et mareridt om vinteren. Får jeg sol på huden gør det bare en kæmpe kæmpe forskel. Om to uger tager vi til Italien hvor vi håber på godt vejr, og for at forberede min hud plejer jeg at tage et par gange i solarium inden, for det har jeg fundet ud af virker fantastisk på mig! Døm mig nu ikke, jeg besøger sådan et solarie max 4 – 5 gange årligt, men det er et ømt emne, det ved jeg.. anyways, billederne er fra igår hvor jeg hentede den smukkeste buket blomster fra min mor 🙂 Solen gik ned over vandet og vi nåede lige akkurat at snuppe disse billeder i skæret. Kan I se mit hår er blevet lysere? Min søster spottede det med det samme – det er takket være et lækkert lille produkt jeg snart skal vise jer 🙂 God lørdag! Xx

TRANSLATION: Such a beautiful Saturday to wake up to, where the sun is shining from a blue sky. I’ve got a really good day ahead of me which includes baking, goign to the gym, soaking up the sun outside and picking up a few things from our local shops. The pics are from last night where I picked up these gorgeous flowers from The Mighty Quinn Flower Emporium – Please do me a favour if you’re in Bristol and go and visit the shop in Whapping Wharf, Hayley makes the most beautiful bouquets! Anyways, better get outside. Enjoy your Saturday! xx

0bf77a77-f9ac-4839-b1e2-c73bca843a29 0e7a3a79-c0a6-4cd3-8cf7-6481aa94e566

f9391f53-d35f-465a-9306-596f08486cb4

cdf33139-9a8e-4f82-b838-21ba54c57803

// Coat – M&S / Leather Trousers – Vila / Hoodie – Jack Wills / Bag – Gucci / Trainers – Chanel //

2 kommentarer

 • Charlotte

  OMG! Jeg dør over din lækre hårfarve. Den er perfekt kold blod. Produktanbefaling asap tak 🙂
  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Skal forsoege at faa et indlaeg ud i aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sometimes we need (wedding) flowers