20% off all Ganni styles at Boozt.com

How to get silver blonde hair without hairdye

//BEAUTY// Forleden da jeg viste mit outfit spurgte jeg også om I kunne se mit hår så mere blond ud – det kunne I 🙂 Jeg har længe gerne ville opnå en helt kølig blond tone i håret, og købte i startet af måneden Maria Nila’s Silver Shampoo og Balsam. Jeg blev så betaget af produkterne at jeg ville prøve deres Colour Refresher da jeg har hørt det skulle virke virkelig godt – og ved I hvad, det gjorde det! I kan se resultatet nedenfor. Jeg er stor stor fan af Maria Nila’s produkter, som er lige så smukke at se på som de dufter godt og virker fantastisk på hhåret. Jeg kan købe produkterne lidt billigere her i England, men synes pengene er virkelig godt givet ud 🙂 Billigvoks.dk (ad.link) har det bedste udvalg online hvis I spørger mig. Xx

TRANSLATION: I bought the fantastic Silver products from Maria Nila a little while ago, and am beyond pleased! The products are beautiful to look at, smell heavenly and does wonders for my hair. Just look at the cold blonde tone of my hair on the pictures, al thanks to Maria Nila’s Colour Refresh. Xx

f9391f53-d35f-465a-9306-596f08486cb4 maria-nila-pearl-silver-colour-refresh

// Maria Nila Pearl Silver Colour Refresh //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% off all Ganni styles at Boozt.com