Deep Purple

Pink for Spring

//FASHION// Godmorgen derude. Hvor er det skønt det er weekend! Jeg har hele ugen drømt om at sove længe her lørdag morgen og så vågner jeg kl 7.15 og er lys vågen. Så irriterende. Jeg ligger stadig i sengen mens J bobler ved siden af. Har ikke været oppe og kigge ud af vinduet, men drømmer altså lidt om en dejlig solskinsdag så jeg kan hoppe i min nye fine bomber jacket fra Soaked in Luxury 🙂 Har ikke de store planer idag: tror jeg skal have testet mine skills indenfor vandfarver og så skal jeg nok have smidt lidt til salg på trendsales. Længe leve Spring cleaning 🙂 Nyd jeres weekend! Xx

TRANSLATION: All week I’ve been dreaming  about a lie in this morning, but woke up wide  awake at 7.15.. J is still very much in dreamland next to me, and haven’t been up to check the weather yet. I’m begging for a sunny day so I can wear my new pink bomber jacket from Soaked in Luxury. Not many plans for today, going to try out my water colours again and then I may put a bit of stuff up for sale 🙂 xx

 

dsc_0789

dsc_0793

2 kommentarer

 • Vandfarver er så hyggeligt – og sikke en finfin jakke.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er det nemlig 🙂 Jeg vil rigtig gerne blive god til det, saa det er virkelig bare at oeve 🙂 men det er lige det med at finde tiden til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deep Purple