A Second Wedding Dress

My weekend with new shoes

//FASHION// Har I haft en dejlig weekend? Det har jeg kan I tro. Nåede ikke at male med vandfarver igen denne weekend, bliver altså nødt til snart at gå igang hvis jeg skal nå det inden brylluppet. Tilgengæld lavede jeg andre meget rare ting. Tog på en solo søndags shoppetur og kom hjem med en lækker sweatshirt og en ny forårs leopard frakke. Skal nok vise det herinde 🙂 i sidste uge gjorde jeg lidt af et kup på Trendsales. Har længe ledt efter Chanel’s trainers fra 2015 i sort/hvid graffiti mønster, og pludselig var de der, i min størrelse, i super stand og til en fabelagtig pris. Det gør mig så glad når man gør så godt et køb 🙂 Skoene blev luftet idag..

TRANSLATION: Hope you’ve had a wonderful weekend? I have indeed! Didn’t manage to do any water colouring, but have done so many other nice things. Went on a little solo Sunday shopping spree today and came home with some pretty cool things. Will show you guys soon! Last week I  fell for this pair of Chanel trainers. A pair of shoes I’ve been looking for since 2015 when they came out. Was so lucky to find them 2nd hand in my size and in fantastic condition. Such a good bargain 🙂

img_4024

01be545c-25b0-48cd-b582-2b786c5ed42a

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Second Wedding Dress