Our Wedding Invitations

Vintage Embroidered Army Jacket

//FASHION// Hej med jer. Har hørt sneen er kommet til Danmark? Gad godt vi kunne få lidt herovre, men det tyder det ikke på. Jeg har haft endnu en enormt travl uge på job, igen med lørdags arbejde igår. Efter arbejde igår fik jeg langt om længe købt mig en KitchenAid mixer. Min kollega synes det lød meget voksent at jeg glædede mig så meget til at få en, men det er altså virkelig noget jeg har manglet i 100 år. Så pt sidder jeg og prøver at finde ud af hvad jeg skal bage idag 🙂 Skal jo teste maskinen… derudover er planen jeg skal have leget lidt med vandfarver idag, har et par ideer jeg gerne lige vil se om kan lade sig gøre..  ville egentlig også bare tjekke ind og vise jer min nye Army jakke, er den ikke sej? Xx

vintage-embroidered-army-jacket

// Jacket – Here //

1 kommentar

  • Hvor er den fed! 🙂 Er vild med broderingerne 😉 Og fedt med en mixer, sådan en må jeg også gerne have engang!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Our Wedding Invitations