Fabulous Fastelavnsboller

Into Space

///FASHION// Inden vi tog på juleferie i Danmark snuppede jeg denne dunjakke fra Zara. Synes den var så sej og havde virkelig på fornemmelsen jeg havde brug for noget varmt til kolde Danmark. Skal love for den lyste op i Aalborgs gader, er det bare mig eller går alle i Aalborg klædt i sorte vinter frakker? Jeg elsker Aalborggensere, men de/vi er altså ikke meget for at skille sig ud fra mængden 😉 det her er sagt med det største smil på læben, bare så I ved det. Det er lørdag, jeg drikker morgenkaffe og solen skinner. Vi har gang i en masse projekter pt for 2017 (mine kollegaer driller mig med alle mine projekter): nyt køkken, bryllupsrejse,  skiferie, miniferie, bil, og nå jo – bryllup! Sjovt nok fylder brylluppet mindst i hele denne ligning, det er der ligesom bare styr på 🙂 så dagen skal gå med at kigge på nogle af ovenstående projekter. Derudover håber jeg at jeg kan få taget nogle outfit billeder idag, har nemlig nogle fine nye bukser jeg skal vise jer 🙂  god lørdag! Xx

 

img_3712 img_3713

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fabulous Fastelavnsboller