LED Lumious Lift for Tired Winter Skin

Creating memories

//LIFESTYLE//  Hej med jer. Elsker I lørdage lige så meget som jeg gør? Til trods for jeg lige snuppede 3,5 timer på arbejde, så har idag været en virkelig rar dag. J og jeg har været rundt i byen i et par timer og har kigget på vielses ringe – det er simpelthen så hyggeligt! Vi fandt det perfekte sæt, er fuldstændig forelsket. Så nu venter vi lige på en pris fra dem og så kan de forhåbentlig snart bestilles 🙂 i aften spiser vi pizza på pizzeriaet i vores bygning og afslutter sikkert dagen med en Star Wars film og slik på sofaen. Har I i øvrigt set Rogue One? Vi så den sidste weekend og var vilde med den! På billedet er lidt nyt stationary fra min yndlings stationary shop Stickerstack – vil i ikke lige gøre mig en tjeneste at tjekke siden ud? Det er min kollegas shop og kan godt sige det er de mest fantastiske ting han sælger 🙂 billedet i kobber ramme har jeg selv lavet, kan I lide det? Xx

dsc_0770

dsc_0780

dsc_0771

dsc_0773

// Notebook – Stickerstack / Highlighters – Stickerstack //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LED Lumious Lift for Tired Winter Skin