Christmas Shopping in London

Winter Warmers

//FASHION// God aften derude! Ligger lige på sofaen og restituerer efter en hård omgang hjemmetræning. Har ikke trænet i noget der ligner et par uger og gik vist lidt for hårdt til den med en youtube video – av! Har lige modtaget et par kjoler til årets julefrokoster, skal nok lige lave et indlæg med dem en af dagene, de er nemlig super fine og meget budget venlige! Nå ville jo også lige nævne outfittet, et klassisk vinter outfit med cool items. Man kommer langt med en varm strik, en lækker frakke i en dejlig vinter farve samt et par cool solbriller! I kender mig efterhånden godt og ved jeg har svært ved at style et outfit uden et par solbriller 🙂 nå, Jeg skal egentlig i køkkenet og lavet stegt flæsk og persillesovs.. ha en god aften! Xx

dsc_0708 dsc_0721 dsc_0706 dsc_0724 dsc_0723 dsc_0719 dsc_0717

// Coat – Soaked in Luxury / Jeans – Cheap Monday / Knit – Cheap Monday / Trainers – Louis Vuitton / Bag – Gucci / Sunnies – Alexander McQueen //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Shopping in London