Advent Give Away - Kari Traa

Christmas Shopping in London

//LIFESTYLE// Godmorgen derude! Er det ikke vildt at det allerede er d. 6 december? Det er jo jul lige om lidt. En tradition vi har hvert år er at køre ind til London en lørdag for at julehygge og købe lidt julegaver. I år var selvfølgelig ingen undtagelse, og i lørdags havde vi den dejligste dag. Vi blev begge mega forkælet og det er altså skønt når man kan det. Faldt hovedkuls pladask for den fineste taske, så den er kommet på ønskelisten til jul 😉 Håber I får en god tirsdag. Jeg arbejder hjemmefra idag, men pt sidder jeg på hospitalet og venter på en undersøgelse. Deres maskine er dog gået i stykker, så gad vide om det bliver til noget.. på plussiden er at de spiller julemusik – Yay det er første gang i år jeg hører det.. xx

christmas-with-louis-vuitton-and-mulberry louis-vuitton christmas-with-mulberry-and-louis-vuitton

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advent Give Away - Kari Traa