My Saturday with new haircolour

The new Black and 15% off Daniel Wellington

//INSPIRATION// Herhjemme er vi blevet de heldige ejere af to spritnye Daniel Wellington ure fra deres nye Black kollektion. Er I vimmer vi synes de ure er pæne! Har altid været vild med DW’s klassiske ure til en virkelig fordelagtig pris, men denne sorte skive tog os lidt med storm. Ikke nok med den nye Black kollektion, har Daniel Wellington også lavet de fineste armbånd som selvfølgelig matcher metallet på urene. Jeg havde mit armbånd på i mandags og begge mine kvindelige kollegaer bestilte straks hjem til sig selv. Min chef bestilte uret 😉 I får 15% på alt fra Daniel Wellington med koden STYLEBYJ så der er lidt at spare 🙂

 

dsc_0582 dwcuff dsc_0597

// Her Watch – Here / His Watch – Here / Cuff – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Saturday with new haircolour