Autumn Colours

The Coolest Stationary in Town

//INSPIRATION// Hej med jer. Håber I nyder jeres onsdag? Har længe ville introducere jer til en helt bestem webshop som sælger de fineste og virkelig Instagram-venlige (for det er et kæmpe plus) kontor artikler – stickerstack.co.uk . Alt fra de fineste notesbøger, til klistermærker og små ting man finder ud af man bare ikke kan leve uden! Jeg har altid elsket fine kontor artikler og har længe været glad for Hay, men her er altså en værdig konkurrent! Alle priser er i engelske pund, og grundet Brexit betyder det at det er endnu billigere at shoppe pt grundet den lave vekselkurs. Det er min søde kollega Ben som har butikken med hans familie, så kan altså 100% stå inde for kvalitet, virkelig et besøg værd skal jeg hilse at sige 🙂 Psst de er også på Instagram @stickerstack

stationary2

// Comb and Mirror – Here / Stickers – Here / Notebook – Here / Pencil case – Here / Notebook – Here / Flat Card Pocket – Here / Notebook – Here / Pens – Here / Pen Tray – Here / Duo Highlighters – Here / Notebook – Here / Pencil case – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn Colours