Friday Favorites

Long time no see

//TRAVELLING// Siden sidst har jeg været en tur i Italien, og det var skønt! Havde en forlænget weekend dernede med min mor i hendes lejlighed. Grunden til at jeg skulle et smut til italien (foruden gensynet med min mor og hendes mand), var for at aftale nærmere med vores bryllups venue. For ja, vi skal giftes i Italien!! Næste år, d. 9. Juli 🙂 Det hele er så spændende og havde det bedste møde med hotellet og deres bryllups arrangør som bare har styr på ALT! Seriøst, intet stress overhovedet. Det der stresser mest er hvordan vi lige gør med officielle papirer, for det er ikke lige til i Italien. Skal nok fortælle meget mere om det italienske bryllup, men der er nu sat gang i det hele og vi glæder os! Tager derned igen til april eller maj for at prøvesmage menu osv. Vores invitationer er også blevet færdige, så nu er de klar til at blive sendt til print, glæder mig vildt til at vise dem til jer 🙂 hyg jer og ha en god lørdag!

Xx

img_2906

img_2861 img_2866 img_2898 img_2929

img_2866

img_2930 img_2940 img_2941 img_2945 img_2953 img_2959

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday Favorites