London Calling

//INSPIRATION// Den her uge kan ikke helt gå hurtigt nok, for på lørdag tager vi på jule indkøb i London. Elsker når vi kører til London på en dagstur, det er bare en genial måde at bruge sin lørdag på og hygge om hinanden. Ville altså godt ønske mig jeg kunne hoppe i nedenstående på sådan en hyggetur, men må indrømme det kun er solbrillerne jeg kan tage med mig. Har et godt øje til de trainers fra LV og så er jeg i den grad på udkig efter et par læderbukser (ægte skind) som passer ekstra lange ben, nogle gode forslag? Glæd jer i øvrigt til søndag hvor jeg kører hele to advents konkurrencer ovre på Instagram @stylebyjosephine. Ha en magisk aften inden kalenderen siger december 2016. Xx

london

// Coat – Topshop / Shirt – Mango / Leather Trousers – Topshop / Sunnies – Alexander McQueen / Trainers – Louis Vuitton //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg