Our Engagement Party

Friday Date Night

//FASHION// I fredags efter arbejde og fitness følte vi os lidt spontane og i stedetfor madlavning gik vi ud og spiste. Elsker når det sker, at man spontant tager på date night. Det var bare endnu mere hyggeligt fordi der var koldt og mange julelys allerede er ved st være tændt.  Restauranternes var dig proppede så selvom vi ville have været på Wagamama endte vi på en lækker indisk restaurant og fik ikke serveret hovedret før kl 21.30. Oh Well, det var nu hyggeligt alligevel 🙂 jeg er ved at gøre mig klar til et smut til Italien på lørdag, kan slet kkke vente!

img_1488 img_2776

// Coat – Part Two / Trousers – Zara / Dress – Zara / Bag – Stella McCartney / Scarf – Gucci / Boots – Gardenia //

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Our Engagement Party