The Wedding Shoes - Valentino Tango

Wedding Dresses on Budget

//FASHION// Det er lige gået op for mig at mine sidste tre posts alle har ‘Wedding’ i titlen.. I kan godt fornemme hvad der er i mit hovede lige pt ikk? På lørdag holder vi forlovelses fest for vores engelske venner samt min søster og hendes kæreste. Et par tætte venner fortalte os i weekenden at man virkelig kommer til at se hvem ens rigtige venner er i forbindelse med et bryllup, hvem er der for os når vi har brug for det og hvem bakker op hele vejen igennem. Har nogle af jer derude oplevet det? Vi har allerede fået fem afbud til lørdagens fest, fra virkelig virkelig tætte venner – og ved I hvad, det gør os altså kede af det! Vi har inviteret for fem uger siden og brugt hvertfald et par tusinde på pynt og forplejning.  Så er det altså hårdt at folk bakker ud fordi de skal passe børn, arbejde eller se familie. Hallo, det her er once in a lifetime. Er vi en smule egoistikse her? Det synes jeg faktisk ikke..

anyhow, brudekjoler! Jeg har købt min første?:! Men faldt over nogle virkelig fine på Asos til ingen penge. Jeg er slet ikke fan af at bruge mange penge på en brudekjole som jeg skal have på i nogle timer, så vil jeg hellere bruge pengene på noget jeg kan få glæde af i meget længere tid. Så hvis I har brug for en omgang brudekjoler inspiration på budget, håber jeg billederne nedenfor hjælper 🙂

wedding-dresses-on-budget

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Wedding Shoes - Valentino Tango