Shopping for wedding shoes

The Wedding Shoes – Valentino Tango

//FASHION// Lad mig introducere jer til mine brudesko! For dem må man godt vise frem ikke? Hvis I læste mit tidligere indlæg fra i morges, ved I jeg som udgangspunkt ville have haft Valentino Rockstuds, men de gik ligesom bare ikke med kjolen. Så igår da jeg trådte ind i Valentino så jeg disse, men prøvede ikke da jeg faktisk i første omgang tænkte de var for vilde! To timer efter, uden held i hverken Prada, Jimmy Choo, Céline, Gucci, Saint Laurent og alle de andre, gik jeg tilbage til Valentino og spurgte om jeg måtte prøve dem. De havde kun et par tilbage i hele butikken, i str 39. Normalt er jeg str 40 i Valentino Rockstuds, så regnede ikke med de passede. Men så snart jeg fik dem på i den perfekte pasform, slog det gnister. I ved, ligesom når Harry Potter finder den rette tryllestav. Det hele gav bare mening og de passede perfekt. Jason så dem, det må han godt tænker jeg. Han kunne af gode grunde ikke forholde sig til hvordan de ville se ud med kjolen. Men jeg tog chancen og købte dem, tænkte at hvis ikke de ville gå med kjolen, så kunne jeg jo bare tage dem i brug nu, ikk? Men altså, de passer helt perfekt med kjolen! Som i helt perfekt! og bedste veninden har godkendt dem, så alt er fryd og gammen! Denne model fra Valentino hedder Tango og er i de smukkeste farver denne sæson! Modellen er sindssyg behagelig at have på og ser så godt ud med et par skinny jeans skåret ved anklen – just saying 😉 Jeg har et godt øje til disse! God søndag aften <3

 

img_2604img_2585 img_2605

6 kommentarer

 • Rikke

  Er pissemisundelig, så godt et kup har jeg aldrig findet hos Valentino i Bicester.
  Man går ind i butikken med alle drømmene om at finde de vildeste skobasser. Men suk det er altid blevet ved drømmene. En gang har de haft et par couture bows, men selvfølgelig alt alt for små.
  Men så går du hen og gør et kup, måske skal man ikke helt afskrive dem alligevel. 🙂
  Glæder mig til at se sko og kjole sammen, hint hint 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Altså denne gang var der virkelig ikke meget godt i hele Bicester. Var i Chloé fx som kun havde to forskellige par sko 😭 Og det samme med Stella McCartney og tasker. Det hele virkede lidt tamt denne gang. Men var heldig med skoene ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er simpelthen så fine og tænker at de kommer til at være helt fantastiske på dagen, da de ikke er alt for høje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise sønderkær

  Er der en chance for at du vil sælge dine fine sko? Så vil de opleve et bryllup mere ( min datters)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De er desvaerre allerede solgt. Jeg endte faktisk med flade fra Valentino til mit bryllup 🙂 Held og lykke med at finde dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping for wedding shoes