Golden Autumn Accessories

Shopping for wedding shoes

//FASHION// Igår kørte vi en tur op til Bicester Village da vi skulle besøge nogle venner i nærheden. Håbede inderligt på jeg kunne finde mig et par brudesko.  Jeg har som i ved, købt kjolen. Men aldrig har jeg haft så mange problemer med at se for mig hvilke sko der ville passe. Jeg har altid ville have Valentino Rockstud som brudesko, men har måtte erkende at de bare ikke passer til min kjole. Så satte jagten ind igår, og det er altså virkelig svært når man ikke har kjolen med. Jeg var totalt lost på både farve, stil og højde, men endte med et par helt fantastiske Valentino sko, i en model som er super populær denne sæson, og i den vildeste farve, hvis man kan sige det… 😉 skal prøve dem med kjolen idag og så skal jeg nok vise dem til jer. Og give Update på hvor vidt de passer eller ej 🙂

img_2574 img_2572 img_2573

img_2571

// Bomber Jacket – Here / Jeans – Mango / Boots – Here / Sunnies – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Autumn Accessories