Autumn sun

Little Ondine – Probably the best nail varnish in the world

//BEAUTY// Jeg har før nævnt at hvis jeg her på bloggen får mulighed for at teste et besuty produkt som virkelig virker, altså i virkelig virker! Så skal jeg også love at råbe højt om det. Sidst var det Duolac Derma kosttilskudet som jeg håber I har fået prøvet og har haft held med. Denne gang drejer det sig om neglelak, nok den bedste neglelak i verden hvis I spørger mig: Forestil jer en lak der ikke lugter! Fordi den er lavet af naturlige produkter, tørre indenfor 2 minutter uden brug af hurtigtørrende top coat, og kan fjernes uden brug af acetone! Lyder det for godt til at være sandt? Yes, I know! Men Little Ondine lever op til alle disse krav og så kommer de i et vælg af smukke farver! Kender i det med man gerne Lige vil fikse neglelakken på job, men det er umuligt pga luften? Eller er en negl chippet lidt af og skal fikses hurtigt? Jeg har oplevet begge scenariet og har haft min nye bedste beauty ven med til at klare det hele. Når neglelakken skal fjernes piller man den simpelthen bare af, den kommer ligeså fint af i et helt stykke. Tænker også den er genialt for gravide som ikke er til hårde lakker og acetone!? Jeg tænker jeg skal have den på til brylluppet, for har nemt mulighed for loge at fikse neglene hvis der skulle være en lille chip 🙂 Jeg kunne blive ved altså! Tag og prøv dem, de er fantastiske. I kan finde hele deres udvalg her.

dsc_0549

dsc_0551

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn sun