The proposal

Early mornings and new jobs

//LIFESTYLE// God fredag morgen! Der har været lidt stille herinde, grunden er at jeg idag har sidste dag på job. Det hele gik meget hurtigt sidste fredag da jeg besluttede at sige op. Jeg var på tærsklen mellem en uges opsigelse og en måneds opsigelse da min prøveperiode (sådan gør man i England) ophører på tirsdag. Jeg arbejder pt. Uden for byen og det tager en krig at komme til og fra arbejde, vi snakker op til 3 timer hver dag. Så ligegyldigt hvor godt betalt jobbet er, så føler jeg altså jeg mister en del. Heldigt nok blev jeg i sidste uge headhuntet til eg bedre job og de ville jeg skulle starte hurtigst muligt – så starter nyt på mandag hvilket jeg er ovenud lykkelig for! Det betyder også at jeg kan sove længere og hygge mig mere om morgenen, med stearinlys og pandekager måske.. selvom jeg savner sommeren, så synes jeg altså efteråret er noget så hyggeligt! Skal nok ud og kigge på lidt nye efterårs items her i weekenden, er virkelig low på det! God weekend folks! Xx

IMG_2178 IMG_2193

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The proposal