Charme, selvtillid, sund hud og sund mave

Friyay!!

//TRAVELLING// Hej med jer. Ville bare lite tjekke ind da jeg tester om jeg kan blogge fra iPad’en. Og den kan jeg! Min WordPress app virker nemlig ikke og bliver nødt til at have styr på det til ferien i næste uge så jeg kan holde jer opdateret herinde 🙂 gider nemlig ikke planlægge indlæg, synes slet ikke der er noget sjovt ved det, og det giver jo ikke den lige opdatering som blog mediet er for hvis i spørger mig 🙂 alle billeder er taget i California for lige præcis tre år siden. Ha nu den dejligste fredag, min weekend står på pakning…

TRANSLATION: Happy Friday out there. Just testing how it is to blog from the iPad so I can update the blog whilst we’re away. I don’t like to plan posts for the blog as I don’t feel you get the live updates in the same way when it’s planned… Any ways, all pics are from California taken three years ago – need I say I can’t wait to go back.. My weekend will consist of packing and buying the last few things for the trip. Xx

 

image

image

image  image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charme, selvtillid, sund hud og sund mave