DIY Viktualierum // DIY Pantry

Comfy Wear and those sunnies

//FASHION// Happy weekend! Det er godt nok vanvittigt som tiden går hurtigt for tiden. Jeg har alle gode intentioner om indlæg til jer i løbet af ugen, men hånden på hjertet, jeg har simpelthen ikke tid. Jeg er ikke hjemme fra arbejde før kl 18 hver dag, Og med den forestående ferie har vi sat alt ind på god træning så vi kan komme i form, og så skal der laves mad og så er klokken næsten 21 og jeg holder ikke til meget hvis ikke jeg er i seng kl 22. I kan godt se a ligningen ikke helt går op ikke? Anyhow, håber det bliver bedre snart! Igår var jeg hoppet i et yderst behageligt outfit for at tage et smut til skrædderen og på posthuset. Solbrillerne er dem jeg bestilte her og jeg er tosset med dem! Synes de er så fede, kan 100% anbefales. Tror jeg skal have bestilt dem i alle de andre farver, haha!

TRANSLATION: Hope you’re enjoying your weekend. I’ve got all good intentions regarding blogging during the weekdays, but the fact is my time is so short when I get home from work at 6pm. So for the time being it’ll be around weekends. I wore this very comfy outfit yesterday when I had to go to town for a few things.. The sunnies are amazing! I want them in all the colours they come in, and I might order it, haha.

2016-08-13 11.56.14-2 2016-08-13 11.56.14-1

// Top – Mango / Trousers – H&M / Bag – Gucci Dionysus / Sandals – Gucci / Sunnies – Choies //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Viktualierum // DIY Pantry