The hunt for the perfect swimsuit

Viktualierum og Jordbærkager

//LIFESTYLE// Hej med jer. Har I haft en god weekend indtil videre? Temperaturen er endelig begyndt at stige herovre og de lover virkelig meget varme og sol i næste uge – las os håbe det holder stik. Har haft en enorm travlt weekend, for vi er nemlig ved at lave viktualierum. Det var egentlig Jason som fik ideen da vi var hjemme i Danmark og kiggede i boligblade, hvor han faldt over et virkelig fint eksempel. Indtil videre har vores bryggers været et miks af billige IKEA reoler og en vaskemaskine, og en masse poser med mel og gryn som bare har rodet helt vildt! Så nu har vi brugt en mindre formue på glas og Jason bygger special lavede hylder så det hele bliver meget finere. Var slet ikke med på ideen til at starte med, for synes jo bare det er et bryggers, men nu er jeg så hooked på det og glæder mig til de sidste to hylder er oppe 🙂 Har også meget længe haft lyst til at bage en jordbærkage, det har jeg nemlig aldrig før gjort. Så mens Jason skruer og sætter hylder op, så er jeg i fuld gang med en stort bageprojekt. Mon ikke jeg deler en opskrift hvis den bliver god? 🙂

P.S Fandt i øvrigt de fineste vintage træbokse nede på havnemarkede hvor alt vores recycling skal opbevares (her I England er de super gode til at recycle! Hvad heder det ord på dansk??)

TRANSLATION: Been a very busy weekend so far! Jason decided that we needed to get rid off the messy IKEA shelves in our utility room and begin to store everything in glass jars. Also, he wanted to build custom shelves, so that’s been the project this weekend and we’re nearly there! Just as the sun is coming out. Meanwhile, I’ve been in the kitchen baking a delicious starwberry tart! Mmm can’t wait to taste it.

viktualierum

2016-07-16 11.26.23-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The hunt for the perfect swimsuit