Viktualierum og Jordbærkager

Tapas på havnen

//FASHION// Ville bare lige tjekke ind og vise jer dagens outfit. Er vild med min nye nederdel som jeg fandt hos Choies for en slik. Det er en one size, passer alt fra xs-medium og så er den fin og luftig – kan varm anbefales. Vi gik en tur ned på havnen til festivalen og faldt over et lille spot i solen hvor vi bestilte vin, sangria og lidt tapas. Det var skønt og mindede os helt om vores dejlige ferie sidste år i Barcelona. Ville også lige vise jer det endelige resultat af kagen, nu skal den afprøves, så smutter igen 😉

TRANSLATION: Just wanted to check in and who you guys today’s outfit. Wore my new skirt from Cjoies whihc is lovely, cost absolutely bugger all and perfect for the summer. We went for a little walk around the Harbour Festival and stopped for some lovely tapas and wine in the sun. Went home to finish the strawberry and cake, and now itøs time to taste it.. Gotta go! xx

IMG_0931 IMG_0905

IMG_0939IMG_0933 IMG_0943 IMG_0923

// Skirt – Choies / Espadrilles – Chanel / Bag – Stella McCartney / Sunnies – RayBan //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viktualierum og Jordbærkager