California Dreaming

Pizza Night at the Pi Shop Bristol

//FASHION// Hej med jer. Fredag aften foreslog J at vi tjekkede vores nye pizzeria ud. Siden vi flyttede ind i oktober sidste år, hørte vi rygter om at byen Michelin restaurant ville flytte ind i løbet af foråret. Ikke nok med det, så ville de også i løbet af sommeren åbne både pizzeria og tapas bar. For to uger siden åbnede de pizzeria og det er SÅ lækkert! Indretningen er en fryd for øjet og både betjening og mad helt i top. Vi havde så dejlig en aften der, men Aperol og det hele, samt hjemmelavet jordbær soft ice til dessert. Jeg var hoppet i et udsalgsfund fra ICHI jeg købte for tre-fire måneder siden. Har virkelig brugt den top meget på arbejde og er så glad for den! Den er stadig på webshoppen, dog ikke på udsalg. Jeg vil lave mig en kop kaffe og så skal vi vist have malet lidt hylder og ned at træne. God søndag!

TRANSLATION: On Friday J suggested we should try out the new pizzeria around the corner by the waterfront. Before we moved in to our home, we heard rumours that Casamia would open both pizzeria and tapas bar during the Summer of ’16 in our building. So when they opened the doors for the Pi Shop (Pizza shop) two weeks ago, we were well excited! The interior is absolutely amazing and done by the same people who did our apartment. It’s quite funny going to the bathroom for example and it almost feels like being home due to using same materials. The staff were incredible; so welcoming and friendly. We started out with an Aperol followed by delicious pizzas. I had a pizza with 18 hours cooked lamb, soured cucumber and yoghurt/mint dressing – yum! The cheery on top was the homemade strawberry Soft ice (that’s what we call it in Denmark). To anyone in Bristol or around, please do me the favour and go try out the Pi Shop sooner rather than later. xx

2016-07-29 19.03.18 2016-07-29 19.19.34 2016-07-29 19.03.13 2016-07-29 19.04.47

2016-07-29 19.42.35-1 2016-07-29 19.03.17

// Top – ICHI / Jeans – Inwear / Flats – Valentino Rockstuds / Bag – Gucci / Sunnies – RayBan //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

California Dreaming