California Roadtrip

Three Summer Favorites

summer_favorites

//INSPIRATION// Hej med jer. Hører der er erklæret hedebølge i Danmark, hvor lyder det bare skønt! Ville ønske vi også havde lidt sommer herovre, men den lader vente på sig. Til trods for manglende sommer, vil jeg alligevel lige dele tre sommer favoritter med jer.

DKNY Sunnies: Som nævnt før, så er det helt nyt for mig at have DKNY solbriller, men de er virkelig fine og i så lækker kvalitet. For mig er det vigtigt med at par solbriller som kan holde til en del, da jeg ikke er alt for god til at have solbrille hystre med mig. Jeg elsker blanding af turtoise på fronten, samt de sorte stænger. I kan finde solbrillerne her.

Clinique Foundation Stick: En hel ny fra Clinique’s side. I kender deres chubby sticks både til læber og øjne, men nu har de lavet en fin foundation som fungerer på samme måde. I skal prøve den, jeg er allerede kæmpe fan. Den fås i et af nuancer og er meget let a påføre. Find den her.

GOSH Contour N Strobe Kit: Jeg ved der er mange delte meninger om Contouring. Jeg er aldrig helt hoppet med på bøljen, dog har jeg i langt tid brugt en bronzer fra Chanel omkring kindbene og synes det virker ret godt for mig. Nu har jeg så fået lov at prøve dette kit fra GOSH, og man kan altså sagten lave en fin Contour make up uden det skal være på niveau med The Kardashians. Kittet kan varmt anbefales da du har det hele i en lille fin kompakt palette. Find det her.

TRANSLATION: I’m really longing for summer to come to be honest, but whilst I’m waiting, I thought I may as well share three summer favororties with you. First up, my new fantastic DKNY sunnnies, find them here. Been testing Clinique’s new chubby stick foundation and it’s awesome, find it here. Lastly, I can really recommend the new Contour N Strobe kit from GOSH, a very easy way of testing contouring without having to reach the level of The Kardashians – Find it here.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

California Roadtrip