Summer Vibes

Storm & Marie

//FASHION// Jeg er så tosset med det her nye sæt fra Storm & Marie. Well, det er jo i og for sig ikke et sæt, men synes det passer så flot sammen. Jeg fik en hurtig levering fra Me & Met som har de fineste Storm & Marie sager, blandt mange andre lækre mærker. Jeg valgte en størrelse større end jeg normalt vælger og det er jeg så glad for jeg gjorde, for outfittet er noget så behageligt at have på 🙂 Nyd jeres søndag! Min står på fødselsdagsfejring af en 5 årig – det bliver stort 🙂

TRANSLATION: In love with my new pieces from Storm & Marie via Me & Met. Enjoy your Sunday! Really hope the sun will pop out and say Hi at some point today..

DSC_0200 DSC_0208 DSC_0204 DSC_0198 DSC_0213

// Top – Storm & Marie / Skirt – Storm & Marie / Leather jacket – Pelechecoco / Bag – Gucci Dionysus / Flats – Valentino / Sunnies – RayBan / Bracelet – Carré //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Vibes